Klimaklog logo

Regeringen tryller med Excel

Stur, stur nummer! Den danske regering har opfundet et Excel-ark, der med et slag tryller halvdelen af vores CO2-udledning væk. Og CO2’en er ikke bare tryllet et andet sted hen. En stor del af udledningen er helt forsvundet! Ren magi, altså. Og skulle der være noget tilbage, så vi ikke når vores 2025- og 2030 mål, så kan embedsværket trynes, så beregningerne passer med det ønskede facit.

Af Gordon Vahle, Klimaklog
Senest opdateret 17. maj 2023

Kom til trylleshow med Regeringens Excel-klimatrylleark. Klik på billedet, lad showet begynde og se, hvordan vi slipper af med uønsket CO2-udledning.Det er 5 minutter i 12 for klimaet, men magien giver os mere tid. Eller...?Kom til trylleshow med Regeringens Excel-klimatrylleark. Klik på billedet, lad showet begynde og se, hvordan vi slipper af med uønsket CO2-udledning.Det er 5 minutter i 12 for klimaet, men magien giver os mere tid. Eller...?
Klimaklog har fået et enestående indblik i Klimaministeriets magiske Excel-regneark, der med ét slag løser klimakrisen. Det er dét, dette videoforedrag – det sjette i serien ”5 minutter i 12” – handler om. Sæt lyd på og klik så HER eller på billedet og oplev, hvordan vi på fortryllende vis når alle de mål, som vi har lovet ifølge Klimaloven.

Links og krediteringer


Et 12 minutters videoforedrag kan naturligvis ikke komme til bunds i hele dette magiske univers, og hvis du ønsker flere informationer, følger her en række links til uddybende artikler. De kommer sammen med billedkrediteringer ’in order of appearance’:

Planche 3-6Planche 7 m.fl.Planche 8Planche 11Planche 12Planche 13