Ikke bare ord

Journalister får indholdet frem

Alle voksne mennesker i Danmark har ind i mellem brug for at skrive, og mange mener, at de er rigtig gode til det. Det er da ikke så svært...

Nej - ikke, når man først får det lært... for at citere en berømt sang fra en børnefilm. Når tekster skal bruges i professionel sammenhæng, er du bedst tjent med at bruge professionelle. Ellers vil du bare opleve, at pressemeddelelsen havner i papirkurven, at din vare ikke bliver solgt, eller at dit budskab ikke når frem eller bliver misforstået... Plus at du bruger en masse tid på det. Tid som du sikkert kunne have brugt mere konstruktivt.

Professionelle tekster får du hos tekstforfattere og journalister. Tekstforfattere er eksperter i ord, der skaber følelser, mens journalister kigger på mening og indhold. Med en baggrund fra både journalistikken og reklameverden har jeg erfaring med begge dele, men hvis du vil lave større reklamekampagner, vil jeg altid henvende mig til nogle af mine samarbejdspartnere.

Hvis du vil have dine budskaber til at trænge ind hos dine interessenter, så er det en god idé at henvende dig til Sciencejournalist.dk.
Baggrundsartikler, nyhedsartikler, reportager, features, interviews, portrætter, notitser og klummer til alle typer medier.

Redigering af pjecer, informationsfoldere og blade.

Sproglige serviceeftersyn på tekster, der halter.

Gennemskrivning og redigering af projekter.

Konceptudvikling af blade, magasiner, foldere og informationsmateriale.